Πολυλειτουργικό πτυσσόμενο φτυάρι 16 σε 1

Κωδικός προϊόντος: 9111201942257
EAN: 9111201942257
Κατηγορίες: ,
Βάρος 1.5 kg
Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Ένα πολυλειτουργικό φτυάρι επιβίωσης είναι ένα αντικείμενο που συνδυάζει πολλές διαφορετικές λειτουργίες. Θα είναι αναντικατάστατο σε δύσκολες συνθήκες, όταν πηγαίνετε κάμπινγκ, μένετε στο στρατόπεδο ή κάνετε πεζοπορία. Λαμβάνοντας αυτό το εύχρηστο φτυάρι κατασκήνωσης, δεν μπορείτε μόνο να το χρησιμοποιήσετε για να σκάψετε τρύπες στο έδαφος αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από άλλα προσαρτημένα αξεσουάρ, όπως ένα κοφτερό μαχαίρι, ένα μικρό πριόνι ξύλου και μια άκρη για το σπάσιμο γυαλιού και πάγου. Ένα εξάρτημα είναι αρκετό για να παρέχει στον εαυτό σας πολλές λειτουργίες που σίγουρα θα είναι χρήσιμες σε δύσκολες συνθήκες, μακριά από ανθρώπους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος: Πολυλειτουργικό φτυάρι επιβίωσης
Συνολικό μήκος: 680 mm
Μήκος κάδου: 164 mm
Πλάτος: 130 mm
Συνολικό βάρος: 1100 g
Αριθμός συμβουλών: 4
Αριθμός τμημάτων επέκτασης: 3

Περιεχόμενο του σετ
1 x Φτυάρι επιβίωσης
1 x Θήκη για είδη που παρέχονται

Κύρια χαρακτηριστικά
Υψηλή ποιότητα υλικών
Ανθεκτικό στη διάβρωση και άλλες ζημιές
Πολλές αντικαταστάσιμες συμβουλές
Είναι δυνατό να παραταθεί το σημείο
Δυνατότητα αναδίπλωσης του κάδου – εξοικονόμηση χώρου

  • Αξιόπιστο σε κάθε περίπτωση – Εάν σκοπεύετε να πάτε σε σκληρό έδαφος ή θέλετε να περάσετε μια νύχτα σε εξωτερικούς χώρους, αυτό το φτυάρι θα είναι μια τέλεια επιλογή. Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και πολύ ανθεκτικό, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις πιο δύσκολες εργασίες, χωρίς κίνδυνο ζημιάς. Μπορείτε να σκάψετε τρύπες, να κόψετε κλαδιά και το μαχαίρι που περιλαμβάνεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία γευμάτων και την εκτέλεση πολλών άλλων εργασιών.
  • Η πολυλειτουργικότητα στα καλύτερά της – Όταν συλλέγετε αντικείμενα για το ταξίδι σας, σίγουρα δίνετε προτεραιότητα στο συμπαγές μέγεθος και το χαμηλό βάρος. Είναι πολύ σημαντικό αν σκοπεύετε να καλύψετε μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια. Αυτό το φτυάρι είναι ελαφρύ και μικρό όταν διπλώνεται, αλλά εξασφαλίζει πολλές δυνατότητες στο έδαφος. Παρέχεται με μερικές διαφορετικές συμβουλές για συγκεκριμένες εργασίες. Ένα προϊόν συνδυάζει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.
  • Στερεά κατασκευή – Σε σκληρό έδαφος δεν υπάρχει χώρος για ελαττώματα ή ξαφνικές ζημιές στον εξοπλισμό. Αν πάρετε μαζί σας ένα φτυάρι στρατόπεδου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα εκπληρώσει το έργο του με επιτυχία, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή είναι η δουλειά σας. Βασίζεται σε υλικά υψηλής ποιότητας, μπορεί να αντέξει σημαντικό φορτίο και δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για μια επένδυση που θα εκτιμήσετε για πολλά χρόνια.

Τιμή

24.70

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 2 σε απόθεμα. Τα τεμάχια που επιλέξατε θα σας αποσταλούν σαν σύνολο μόλις συλλεχθούν και τα υπόλοιπα. (4-10 μέρες)

Σε απόθεμα. Άμεσα διαθέσιμο