Θέρμανση και εξοικονόμηση ενέργειας

Θέρμανση και εξοικονόμηση ενέργειας – Ζεστό σπίτι και χαμηλοί λογαριασμοί

Γίνετε κι εσείς μέλος στην επανάσταση για την θέρμανση και την εξοικονόμηση ενέργειας με την πρωτοποριακή συλλογή μας! Απολαύστε την απόλυτη άνεση, ελέγχοντας τη θερμοκρασία του σπιτιού σας από το κινητό σας, με ένα άγγιγμα. Προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα όπως έξυπνους θερμοστάτες και έξυπνες βαλβίδες καλοριφέρ, για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα smart home εύκολα και αποδοτικά. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το κόστος ενέργειας ενώ παράλληλα σας προσφέρουν την ευελιξία που χρειάζεστε.

Smart θερμοστάτες

Οι έξυπνοι θερμοστάτες είναι μια δημοφιλής επιλογή για άτομα που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και να βελτιώσουν την άνεση του σπιτιού τους. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς θερμοστάτες, οι έξυπνοι θερμοστάτες μπορούν να ελέγχονται από απόσταση μέσω μιας εφαρμογής για κινητά ή ενός φωνητικού βοηθού, όπως η Siri ή η Alexa. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας από όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα κι αν είστε εκτός πόλης.

Smart βαλβίδες καλοριφέρ

Οι έξυπνες βαλβίδες καλοριφέρ χρησιμοποιούν έναν αισθητήρα για να ανιχνεύσουν τη θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιο στο οποίο είναι εγκατεστημένες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα για να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του καλοριφέρ ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε την βαλβίδα να αυξάνει τη θερμοκρασία του καλοριφέρ όταν ξυπνάτε ή να την μειώνει όταν φεύγετε από το σπίτι.