Ολοκληρωμένα συστήματα και ΚΙΤ

Ολοκληρωμένα συστήματα και ΚΙΤ – Αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με το άγγιγμα ενός κουμπιού

Αναζητάτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για ένα έξυπνο σπίτι; Εδώ θα βρείτε την επανάσταση του smart home. Ανακαλύψτε τα προηγμένα συστήματα και ΚΙΤ που συνδυάζουν απλότητα και τεχνολογική αρτιότητα. Από πανίσχυρα Homekit για ένα Apple Home μέχρι τα ευέλικτα Sonoff και Shelly Ecosystem, κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο για να μετατρέψει τον καθημερινό σας χώρο σε μια πραγματική έξυπνη κατοικία. Η συνδεσιμότητα WiFi και ZigBee προσφέρει ασυναγώνιστο έλεγχο και αυτοματισμούς σε κάθε smart home. Με το Tuya ecosystem, το σπίτι σας προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, μετατρέποντας κάθε στιγμή σε μοναδική εμπειρία. Αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Η έξυπνη διαβίωση δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη!

Homekit (Apple Home)

Η Apple Home γνωστή επίσης ως Apple HomeKit, είναι μια πλατφόρμα αυτοματισμού κατοικίας από την Apple που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν έξυπνες συσκευές στο σπίτι τους μέσω των συσκευών της Apple, όπως iPhone, iPad, και Apple Watch. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Home σε iOS και iPadOS συσκευές ή την εφαρμογή Home στο macOS, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν φώτα, κλειδαριές, θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας, και πολλές άλλες έξυπνες συσκευές.

Sonoff με σύνδεση Wifi

Τα Sonoff με σύνδεση Wifi λειτουργούν μέσω της εφαρμογής eWelink. Στόχος τους είναι ο έλεγχος των συσκευών από απόσταση, η αυτοματοποίηση των συσκευών καθώς και ενημερώσεις της κατάστασης συσκευών μέσω σύνδεσης WiFi.

.

Sonoff σε δίκτυο ZigBee

Τα Sonoff σε δίκτυο ΖigΒee μπορούν να συνδεθούν μέσω ενός κόμβου ZigBee, ο οποίος είναι μια συσκευή που συνδέει πολλές συσκευές ZigBee σε ένα δίκτυο. Το Zigbee είναι είναι ένα πρωτόκολλο ασύρματης επικοινωνίας χαμηλής κατανάλωσης συγκριτικά με το Wifi.

Shelly Ecosystem

Το Shelly είναι μια σειρά από έξυπνα προϊόντα που σας επιτρέπουν να ελέγχετε και να αυτοματοποιείτε τα ηλεκτρικά σας εξαρτήματα από απόσταση. Τα προϊόντα Shelly είναι μικρά, οικονομικά προσιτά και εύκολα στην εγκατάσταση. Συνδέονται στο ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού σας και επικοινωνούν με το διαδίκτυο μέσω Wi-Fi, ZigBee ή Bluetooth.

Tuya σε δίκτυο ZigBee

Η τεχνολογία Tuya σε δίκτυο Ζigbee σας επιτρέπει τη σύνδεση και τον έλεγχο έξυπνων συσκευών μέσω του πρωτοκόλλου επικοινωνίας Zigbee. Το Zigbee αποτελεί ένα ασύρματο πρότυπο επικοινωνίας που σχεδιάστηκε ειδικά για την αυτοματοποίηση συσκευών και μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και με άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα, προσφέροντας έτσι μια ενιαία εμπειρία έξυπνου σπιτιού στον χρήστη.

Tuya σε δίκτυο WiFi

Η τεχνολογία Tuya σε δίκτυο σας προσφέρει σύνδεση σε διάφορες έξυπνες συσκευές και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα για τον έλεγχο και τη διαχείριση αυτών των συσκευών. Με το Tuya WiFi, μπορείτε να ελέγχετε τις συσκευές σας από οπουδήποτε είτε μέσω της τοπικής σας σύνδεσης WiFi είτε μέσω διαδικτύου.