Μετανιώσατε για την Αγορά σας ? Κανένα πρόβλημα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Η αλλαγή γίνεται δεκτή εφόσον υπάρχει το επίσημο παραστατικό της αγοράς και τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους ή να έχουν χρησιμοποιηθεί. Δεν γίνονται δεκτά τα προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας (π.χ. ακουστικά, hands free κλπ) ή για λόγους υγιεινής. Επίσης το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται σε παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί με τιμολόγιο. Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής και η αποστολή της στο [email protected].

Για παραγγελίες με τρόπο παράδοσης “αποστολή με Courier”:

Για την απλή επιστροφή προϊόντων έως 2 κιλά η χρέωση ανέρχεται στα 2,50€. |
Για την επιστροφή προιόντων μέσω BoxNow ή χρέωση είναι 2.20

Για επιστροφή με αλλαγή προϊόντων έως 2 κιλά η χρέωση ανέρχεται στα 4,50€.
Η αλλαγή του προϊόντος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν παραληφθεί πρώτα το προϊόν της επιστροφής.

Η εξόφληση της επιστροφής ή της αντικατάστασης εφόσον υπάρχει διαφορά τιμής μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με τραπεζική κατάθεση σε έναν απο τους
διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς , είτε με σύνδεσμο με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας είτε με αντικαταβολή με χρέωση 1€.

Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης μεταξύ διαφορετικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων, τυχόν πρόσθετες τραπεζικές χρεώσεις βαρύνουν αποκλειστικά τον Πελάτη και όχι την Επιχείρηση.

Για παραγγελίες με τρόπο παράδοσης “παραλαβή απο το κατάστημα μας”:

Ο πελάτης θα πρέπει να φέρνει το προϊόν/προϊόντα στο κατάστημα για επιστροφή.

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Σημείωση: Το χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δυνάται να παραταθεί πέραν των 14 ημερολογιακών ημερών.

Διαφορετικοί Λόγοι για να επιστρέψετε ένα προϊόν.

Εργοστασιακά Προβληματικό Προϊόν κατά την Παραλαβή του ( D.O.A ).

Εφόσον ο Κατασκευαστής του προϊόντος που επιλέξατε προβλέπει την διαδικασία D.O.A μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν στην Έδρα της εταιρείας Adaptoras εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του ή παραλαβής του εφόσον πρόκειται για αγορά μέσω του eshop, έπειτα απο συννενόηση με εμάς έτσι ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες βάση των όρων που θέτει ο κατασκευαστής εκτός και αν προβλέπει διαφορετικούς όρους για άμεση αποστολή προς αυτόν όπως Next Business Day, Pickup And Return Κλπ. Απαραίτητη ενέργεια πριν την αποστολή είναι η επικοινωνία μέσω email στο [email protected] που περιγράφεται επακριβώς το πρόβλημα του  προϊόντος. Εφόσον Ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και ο Κατασκευαστής κρίνει την Αντικατάσταση D.O.A τότε θα σας επιστραφεί ένα καινούργιο προϊόν με δικά μας έξοδα αποστολής σε περίπτωση που η παραγγελία έγινε με τρόπο παράδοσης  “αποστολή με Courier” εναλλακτικά εφόσον ο πελάτης επέλεξε τρόπο παράδοσης “παραλαβή απο το κατάστημα μας” θα πρέπει ο ίδιος να παραλάβει απο το κατάστημα το νέο προϊόν. Η Εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τους Όρους τους Χρόνους Ανταπόκρισης επιστροφής D.O.A τους Χρόνους Επισκευής ή τις συνθήκες απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί. Όλες οι Επισκευές ή Αντικαταστάσεις πραγματοποιούνται από Πιστοποιημένα Επισκευαστικά κέντρα που έχει επιλέξει ο Κατασκευαστής και Όχι από την Εταιρία Adaptoras. Στην Όποια όμως περίπτωση εμείς θα ασκήσουμε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια με τον Κατασκευαστή έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην ευκολότερη ολοκλήρωση των Διαδικασιών.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν διαπιστωθεί μη ελαττωματικό επιστρέφεται πίσω με έξοδα αποστολής απο και πρός το κατάστημα που επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση όπως παρελήφθησαν, χωρίς φθορές με το επίσημο παραστατικό της αγοράς .

Επισκευή στο Προϊόν σας κατά την Διάρκεια την Εγγύησης.

Σε περίπτωση που προκύψει βλάβη στο προϊόν σας εντός της Χρονικής Περιόδου της Εγγύησης που προβλέπει ο κατασκευαστής του Υλικού παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες μιας και οι όροι και οι συνθήκες διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Στην όποια περίπτωση το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας κατευθύνει έτσι ώστε να εξυπηρετηθείτε με τον γρηγορότερο και καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα έξοδα αποστολής από και προς εσάς επιβαρύνουν εσάς εκτός και αν οι όροι τις εγγύησης προβλέπουν κάποια διαφορετική συνθήκη. Συνήθως η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται απευθείας στο Εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο που καλύπτει την εγγύηση του κατασκευαστή του προϊόντος σας, σε διαφορετική περίπτωση η αποστολή πραγματοποιείται στην έδρα της εταιρίας Adaptoras έτσι ώστε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του Κατασκευαστή. Η Εταιρία Adaptoras δεν φέρει καμία ευθύνη για τους Όρους τους Χρόνους Ανταπόκρισης, τους Χρόνους Επισκευής ή τις συνθήκες απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί η επισκευή και επιστροφή του προϊόντος σας. Απαραίτητη προϋπόθεση, είτε η αποστολή πραγματοποιείτε στο επισκευαστικό κέντρο του κατασκευαστή είτε στην Εδρα της Adaptoras είναι το προϊόν να συνοδεύεται από ένα αντίγραφο του παραστατικού αγοράς.

Σημείωσεις: 

Το κατάστημα δεν ευθύνεται για τυχόν ασυμβατότητες και λάθος επιλογές των προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στις τεχνικές προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευατη

Στις παραγγελίες με τρόπο παράδοσης “παραλαβή απο το κατάστημα” δεν φέρει το κατάστημα καμία ευθύνη για την μεταφορά προϊόντων απο και προς τον πελάτη.