Άνεση και πρακτικότητα

Άνεση και πρακτικότητα – Πρωτοποριακά smart home προϊόντα για έναν οργανωμένο και έξυπνο χώρο

Αντιμετωπίζετε καθημερινές δυσκολίες στη διατήρηση της τάξης και της λειτουργικότητας του χώρου σας; Νιώθετε να σας πνίγει το χάος των καθημερινών υποχρεώσεων και εργασιών σας, αφαιρώντας σας πολύτιμο χρόνο από τις στιγμές χαλάρωσης; Η λύση βρίσκεται στην κατηγορία “Άνεση και Πρακτικότητα” του e-shop μας. Ανακαλύψτε πρωτοποριακά smart home προϊόντα που υπόσχονται έναν οργανωμένο και έξυπνο χώρο. Από σκούπες ρομπότ που καθαρίζουν αυτόνομα, μέχρι έξυπνους διακόπτες για την εύκολη μετατροπή των απλών συσκευών σας σε smart, ελέγξτε τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό σας. Απολαύστε την απόλυτη άνεση και πρακτικότητα, μετατρέποντας το σπίτι σας σε ένα έξυπνο σπίτι.

Έξυπνη καθαριότητα με σκούπες ρομπότ

Οι σκούπες ρομπότ είναι αυτόνομες συσκευές που καθαρίζουν το σπίτι χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση. Χρησιμοποιούν αισθητήρες για χαρτογράφηση του χώρου σας ώστε να κινούνται τριγύρω αποφεύγοντας εμπόδια και σκόνταμμα, βελτιστοποιώντας έτσι το χρόνο σας. Μπορούν να καθαρίσουν αποτελεσματικά ακόμη και σε δύσκολα σημεία, όπως κάτω από τα έπιπλα ή τις γωνίες.

Μετατροπή άλλων ηλ/κων συσκευών σε Smart με έξυπνους διακόπτες

Οι έξυπνοι διακόπτες είναι ηλεκτρονικές συσκευές που συνδέονται με το Wi-Fi δίκτυο του σπιτιού σας και σας επιτρέπουν να ελέγχετε τις ηλεκτρικές συσκευές σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο smartphone ή το tablet σας. Με τους έξυπνους διακόπτες, μπορείτε να ανάβετε και να σβήνετε τις συσκευές σας, να ρυθμίζετε το επίπεδο φωτεινότητας ή να δημιουργείτε αυτοματισμούς που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Smart έλεγχος κουρτίνας

Οι αυτόματες κουρτίνες λειτουργούν με τη χρήση ενός έξυπνου διακόπτη ή ενός μοτέρ κουρτίνας. Ο διακόπτης ή το μοτέρ συνδέεται με τις κουρτίνες σας και σας επιτρέπει να τις ανοίγετε και να τις κλείνετε με το πάτημα ενός κουμπιού, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές ή μέσω μιας εφαρμογής για κινητά αλλά και με διάφορες αισθητήρες, όπως σένσορες φωτός ή με προγραμματισμό κάποιας χρονικής περιόδου.

Smart έλεγχος ρολών

Οι έξυπνοι διακόπτες ανοίγματος ρολών είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν το σπίτι τους πιο άνετο και ασφαλές. Με μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως αυτόματοποίηση, χρονοδιαγράμματα και έλεγχος με φωνητικό έλεγχο μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε τα ρολά σας με έναν νέο τρόπο.

Smart έλεγχος γκαραζόπορτας

Ο έξυπνος διακόπτης ανοίγματος γκαραζόπορτας είναι μια συσκευή που σας επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε την πόρτα του γκαράζ σας από οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας το smartphone μας, έναν φωνητικό βοηθό ή ακόμα και έναν χρονοδιακόπτη από απόσταση. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και βελτιώνει στην ασφάλεια του σπιτιού σας.