Τρόποι Πληρωμής1.Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) που χρησιμοποιεί η τράπεζα Πειραιώς για να διεκπεραιώσει τις συναλλαγές σας με το www.adaptoras.gr Κατά τη διαδικασία αγοράς ενός προϊόντος, το σύστημα σας οδηγεί αυτόματα σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον (ανακατεύθυνση) της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε, όπου καλείστε να δώσετε τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, και όταν η συναλλαγή σας ολοκληρωθεί, επιστρέφετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Για τις αγορές με την πιστωτική ή χρωστικής σας κάρτα θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.2.Πληρωμή με αντικαταβολή:Επιλέγοντας την πληρωμή μέσω αντικαταβολής, πληρώνετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, τελών παράδοσης & αποστολής και οποιασδήποτε άλλης χρέωσης) στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα και επιβαρύνεται με χρέωση 2,20 ευρώ

3.Πληρωμή μέσω Paypal.Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία μέσω της υπηρεσίας PayPal, που αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη, πιστοποιημένη και ασφαλή πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών. Αν επιλέξετε εξόφληση της παραγγελίας μέσω PayPal, πληρώνεται το συνολικό ποσόν της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και τελών παράδοσης & αποστολής)

4.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:Η Παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί σε έναν από τους λογαριασμούς των τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεται η επιχείρηση. Στην περίπτωση της εξόφλησης μέσω τραπεζικής κατάθεσης ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα, για την διευκόλυνση της διαδικασίας, να ενημερώσει την Επιχείρηση αποστέλλοντας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στη διεύθυνση info@adaptoras.gr. H εξόφληση του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης αποτελεί αναγκαία συνθήκη για την διεκπεραίωση της παραγγελίας, στην περίπτωση που έχει επιλεγεί ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής. Ως αιτιολογία κατάθεσης ο Πελάτης οφείλει να χρησιμοποιήσει το πλήρες ονοματεπώνυμό του ή τον αριθμό παραγγελίας του. H παραγγελία βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής έως ότου η Επιχείρηση επιβεβαιώσει ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται. Σε περίπτωση μεταφοράς ποσού μεταξύ διαφορετικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων, τυχόν πρόσθετες τραπεζικές χρεώσεις βαρύνουν αποκλειστικά τον Πελάτη και όχι την Επιχείρηση.

Η συνεργαζόμενη τράπεζα είναι η τράπεζα Πειραιώς

Λογαριασμός:

Δικαιουχος: Μπέλιι Άρης

Αρ. Λογαριασμού : 5057101992519

IBAN: GR81 0172 0570 0050 5710 1992 519