Κωδικός: 1605261

Techsuit – Flex Trifold (με θήκη για στυλό) – Samsung Galaxy Tab S12 Plus – Γαλάζιο

Κωδικός: 1605261

21.70

Τιμή καταλόγου: 24.90
Κερδίζετε 3.20
Κερδίζεις 217 Coins!
Με 2 θήκες Techsuit, παίρνεις αυτόματα -15%!
Επιπλέον προστασία οθόνης & κάμερας με -15%
-50% με κάθε 2 ίδιες θήκες
Διαθέσιμο για παραγγελία
Εκτιμώμενη παράδοση Πεμ 10 Σεπ – Παρ 11 Σεπ στην Αττική από €2.50 Βάλε ΤΚ
  • Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών*
    Εύκολη και δωρεάν επιστροφή μέσω πλατφόρμας με BoxNow ή κούριερ όπου δεν υποστηρίζεται. Εσείς κάνετε το αίτημα και εμείς σάς στέλνουμε οδηγίες και το voucher για να το επιστρέψετε πίσω. Ισχύει για μη επαγγελματικές συναλλαγές. Δείτε την πολιτική επιστροφών.
  • Δωρεάν παραλαβή 24/7 από την Έξυπνη Θυρίδα
    Δεν σάς βολεύει το ωράριο του καταστήματος ή θέλετε να παραλάβετε γρήγορα και εύκολα χωρίς διαδικασίες; Σάς παρέχουμε τη δωρεάν υπηρεσία παραλαβής από έξυπνο λόκερ στο κατάστημα, με πληρωμή λίγο πριν την παραλαβή.
  • Τηλεφωνική παραγγελία: 210-3005632

Περιγραφή προϊόντος

Techsuit
  • Αγόρασες ένα καινούργιο tablet;

  • Τότε χρειάζεσαι μία θήκη. Σου προτείνουμε αυτήν τη θήκη από την Techsuit. Είναι ανθεκτική, στιλάτη και πρακτική.

  • Απόλαυσε όλα τα πλεονεκτήματα!

  • Χάνεις συνέχεια τα πράγματά σου; Επίλεξε μία θήκη που προσφέρει ειδική υποδοχή για το στυλό σου. Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα είναι πάντα μαζί σου!

  • Πάρε την μαζί σου παντού!

  • Φορητή και λεπτή, μπορείς εύκολα να κουβαλήσεις το tablet σου στο κολέγιο, το γραφείο ή στις εκδρομές.

  • Ξέχασε τα ογκώδη στηρίγματα γραφείου!

  • Αυτή η θήκη flip cover σου επιτρέπει να τοποθετήσεις το tablet σου όπως χρειάζεται για ό,τι και αν κάνεις.

Κύρια χαρακτηριστικά

Βάρος 0.1 kg
Κατασκευαστής

Συμβατότητα με brand

Σειρά

Techsuit – Flex Trifold

Κατηγορία θήκης

Πίσω όψης (Back Cover)

Υλικό

Ελαστική, ανθεκτική TPU

Παρόμοια προϊόντα

* Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς απο τις φωτογραφίες.
** Τυχόν αξεσουάρ που απεικονίζονται στις φωτογραφίες μπορει να μην συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία.
*** Οι περιγραφές των προϊόντων έχουν βοηθητικό σκοπό και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις επίσημες προδιαγραφές τους