Κωδικός: 1616129

GODOX X1R Τηλεχειριστήριο για Nikon

Κωδικός: 1616129

41.50

ή
με
13.83/μήνα
σε 3 άτοκες δόσεις,
χωρίς πιστωτική
Τιμή καταλόγου: 48.90
Κερδίζετε 7.40
Κερδίζεις 415 Coins!
Διαθέσιμο για παραγγελία
Εκτιμώμενη παράδοση Πεμ 10 Σεπ – Παρ 11 Σεπ στην Αττική Δωρεάν με BoxNow Βάλε ΤΚ
  • Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών*
    Εύκολη και δωρεάν επιστροφή μέσω πλατφόρμας με BoxNow ή κούριερ όπου δεν υποστηρίζεται. Εσείς κάνετε το αίτημα και εμείς σάς στέλνουμε οδηγίες και το voucher για να το επιστρέψετε πίσω. Ισχύει για μη επαγγελματικές συναλλαγές. Δείτε την πολιτική επιστροφών.
  • Δωρεάν παραλαβή 24/7 από την Έξυπνη Θυρίδα
    Δεν σάς βολεύει το ωράριο του καταστήματος ή θέλετε να παραλάβετε γρήγορα και εύκολα χωρίς διαδικασίες; Σάς παρέχουμε τη δωρεάν υπηρεσία παραλαβής από έξυπνο λόκερ στο κατάστημα, με πληρωμή λίγο πριν την παραλαβή.
  • Τηλεφωνική παραγγελία: 210-3005632

Περιγραφή προϊόντος

Απομακρυσμένος ενεργοποιητής GODOX X1R-N για Nikon

Ο απομακρυσμένος ενεργοποιητής GODOX X1R-N είναι ένας δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για φωτογραφικές μηχανές Nikon με τυπική υποδοχή hot shoe ISO και υποδοχή συγχρονισμού PC. Λειτουργεί στη ζώνη συχνοτήτων των 2,4 GHz, προσφέροντας εμβέλεια μετάδοσης έως 100 μέτρα και υποστηρίζοντας 32 κανάλια και 5 ομάδες για σταθερή επικοινωνία με συμβατές συσκευές. Η μέγιστη ταχύτητα συγχρονισμού φλας είναι 1/8000 s, καθιστώντας τον ιδανικό για γρήγορες λήψεις.

Ο δέκτης ενεργοποίησης φλας Godox σε πλάγια όψη, με ψηφιακή οθόνη και κουμπιά ελέγχου.

Σταθερή μετάδοση και ακριβής έλεγχος φωτισμού

Η συσκευή υποστηρίζει πολλαπλά κανάλια μετάδοσης, μειώνοντας τον κίνδυνο παρεμβολών και εξασφαλίζοντας αξιόπιστη επικοινωνία με τις μονάδες φλας. Η γρήγορη απόκριση του δέκτη και ο πλήρης έλεγχος των συμβατών φλας διευκολύνουν τη δουλειά τόσο στο στούντιο όσο και σε εξωτερικές λήψεις. Ο συγχρονισμός φλας με γρήγορες ταχύτητες κλείστρου είναι συμβατός με τις περισσότερες μονάδες φλας της αγοράς και υποστηρίζει λειτουργία TTL.

Μπροστινή όψη του δέκτη ενεργοποίησης Godox με ψηφιακή οθόνη με οπίσθιο φωτισμό που εμφανίζει τα κανάλια και τις ομάδες.  3.jpg

Εύκολη λειτουργία και πρακτικά χαρακτηριστικά

Ο ενεργοποιητής διαθέτει ευκρινή οθόνη LCD για εύκολο έλεγχο των ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια της εργασίας. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA που μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα. Το σετ περιλαμβάνει καλώδια C1 και C3, ένα καλώδιο συγχρονισμού και έναν προσαρμογέα 3,5/6,3 mm, έτοιμο προς χρήση με συμβατό εξοπλισμό. Το προϊόν παραδίδεται στην αρχική του συσκευασία.

Ο δέκτης ενεργοποίησης φλας Godox με ορατό λογότυπο και μεταλλική βάση στήριξης για την τοποθέτηση μονάδας φλας.

Περιλαμβάνονται στο σετ

  • Δέκτης Godox X1R-N x1
  • Καλώδιο C1 x1
  • Καλώδιο C3 x1
  • Καλώδιο συγχρονισμού x1
  • Προσαρμογέας 3,5/6,3 mm x1

 

Κατασκευαστής Godox
Μοντέλο X1R-N
Λειτουργία Δέκτης
Συμβατότητα Φωτογραφικές μηχανές Nikon
Συχνότητα 2,4 GHz
Εμβέλεια Έως 100 m
Ομάδες 5
Κανάλια 32
Μέγιστη ταχύτητα συγχρονισμού 1/8000 s
Οθόνη LCD
Τροφοδοσία 2 × AA (R6, δεν περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις 7 × 6,5 × 4,7 cm
Βάρος 0,07 kg

Παρόμοια προϊόντα

* Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς απο τις φωτογραφίες.
** Τυχόν αξεσουάρ που απεικονίζονται στις φωτογραφίες μπορει να μην συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία.
*** Οι περιγραφές των προϊόντων έχουν βοηθητικό σκοπό και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις επίσημες προδιαγραφές τους