Baseus Metal Gleam 6 σε 1 πολυλειτουργικό HUB USB Type C (CAHUB-CW0G)

Κωδικός προϊόντος: CAHUB-CW0G
Κατηγορίες: , ,

Με το Baseus HUB μπορείτε να μετατρέψετε μία μόνο θύρα USB Type-C του υπολογιστή σας σε 6 πρόσθετες υποδοχές!

Βάρος 0.05 kg
Κατασκευαστής

Κύριο χρώμα

Εγγύηση

Έκδοση USB

Θύρες USB-A

Θύρες σύνδεσης

, , ,

Υποστηριζόμενες Συσκευές

, , ,

Περιγραφή προϊόντος

  • 6 ενσωματωμένες θύρες που επεκτείνουν τις δυνατότητες του φορητού υπολογιστή, του τηλεφώνου ή του tablet σας.
  • Σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα εξωτερικό τροφοδοτικό με ισχύ έως και 100 W.
  • Υποστήριξη εικόνας έως 4K 30 Hz. Ενσωματωμένη κάρτα δικτύου 1 Gbps
  • Συμπαγές μέγεθος.
  • Λειτουργεί στο πρότυπο Plug & Play

Ακόμα και 6 επιπλέον θύρες– Το HUB προσφέρει στους χρήστες του 6 θύρες, 3 βύσματα USB, 1 USB Type C, 1 USB Type C Power Delivery, HDMI και RJ45 για καλωδιακή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Σύνδεση μιας πρόσθετης οθόνης- Η υποδοχή HDMI μεταδίδει μια καθαρή και λεπτομερή εικόνα σε ποιότητα 4K με ρυθμό ανανέωσης έως 30 Hz. Λειτουργεί σε επέκταση επιφάνειας εργασίας ή λειτουργία καθρέφτη. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε μια δεύτερη οθόνη ή έναν προβολέα και να παρακολουθήσετε ταινίες, να παίξετε παιχνίδια ή παρουσιάσεις σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Ταχεία μεταφορά δεδομένων Η υποδοχή USB επιλύει το πρόβλημα του ανεπαρκούς αριθμού θυρών στη συσκευή και επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων έως και 5 Gbps. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον αξεσουάρ, όπως εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, ποντίκια, πληκτρολόγια, εκτυπωτές, μονάδες USB, και πολλά άλλα.

Επεκτείνετε τις δυνατότητες του τηλεφώνου και του tablet σας – Οι φορητοί υπολογιστές και οι παραδοσιακοί υπολογιστές είναι μόνο μερικές από τις συσκευές που υποστηρίζονται από αυτόν τον προσαρμογέα. Μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνο ή το tablet σας σε αυτό εξίσου εύκολα. Αυτό το HUB θα μετατρέψει την κινητή συσκευή σας σε έναν αποτελεσματικό σταθμό εργασίας και θα σας επιτρέψει να εργαστείτε όπως σε πραγματικό υπολογιστή. Συνδέστε ένα ποντίκι, πληκτρολόγιο και εξωτερική μονάδα δίσκου. Και αν το τηλέφωνό σας διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να συνδέσετε ακόμη και μια οθόνη. Συμβατό με πολλά λειτουργικά συστήματα Ανεξάρτητα από το σύστημα στο οποίο εργάζεστε, το HUB θα λειτουργήσει αμέσως μετά τη σύνδεση.

Η λειτουργία Plug & Play- Αποτελεί εγγύηση, είναι έτοιμο έξω από το κουτί και εύκολο στη χρήση.

Σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω καλωδίουΌταν χρειάζεστε σταθερή και γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο, η μόνη επιλογή είναι να συνδεθείτε στο δίκτυο με καλώδιο. Ο προσαρμογέας λειτουργεί ως εξωτερική κάρτα δικτύου και παρέχει πρόσβαση σε σύνδεση δικτύου 1 Gbps. Είναι το τέλειο εργαλείο για την παρακολούθηση ταινιών υψηλής ποιότητας σε υπηρεσίες VOD όπως το Netflix, το HBO GO ή το Player.

Μεταλλικό περίβλημα – Ολόκληρα τα ηλεκτρονικά που ελέγχουν το hub είναι κρυμμένα σε ένα κομψό περίβλημα αλουμινίου. Το HUB φαίνεται υπέροχο και η εμφάνισή του λέει αμέσως ότι είναι επαγγελματικός εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, ταιριάζει απόλυτα με άλλες συσκευές. Ταιριάζει οπουδήποτε και είναι εύκολο στη μεταφορά. Το περίβλημα αλουμινίου είναι ανθεκτικό στη σκουριά και τον αποχρωματισμό. Ολόκληρη η συσκευή έχει περάσει μια σειρά δοκιμών ασφαλείας και τα συστήματα ελέγχου διαχειρίζονται προσεκτικά τη ροή δεδομένων και ενέργειας.

Ενσωματωμένη προστασία – Η διαχείριση όλων των θυρών γίνεται από μεμονωμένα συστήματα ελέγχου. Ανιχνεύουν τις παραμέτρους της συνδεδεμένης συσκευής και προσαρμόζουν την παροχή ρεύματος στις ανάγκες τους. To hub τους προστατεύει, μεταξύ άλλων από βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και πλήρη εκφόρτιση.

Συμβατό με:

Λειτουργικά συστήματα
✅Windows XP, Windows 7/ 8/10, Apple Os, Linux
, Vista

Τιμή

39.51

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει Εξαντλημένο. Τα τεμάχια που επιλέξατε θα σας αποσταλούν σαν σύνολο μόλις συλλεχθούν και τα υπόλοιπα. (4-10 μέρες)

Εξαντλημένο